Hanosz - Hangszeresek Országos Szövetsége

Öröm a Zene Iskola

2016. november 2. 11:25

Az ÖRÖM A ZENE ISKOLA egy csaknem negyed évszázados álom megvalósulása, amely a Gitármánia és Zenei Továbbképző Tábor 1994-es kezdeteihez nyúlik vissza. A tömeges, élmény alapú zeneoktatás úttörő kezdeményezéseként megvalósított huszonhárom éves koncepció már évek óta megérett az állandó otthont adó iskolai környezetbe történő átültetésre.

Tanáraink többsége egy évtizede szinte teljes egészében változatlan felállásban és tökéletes összhangban, barátságban működik együtt és működteti, fejleszti összehangolt oktatási metódusát, amellyel fiatal zenész, zene szerető és értő generációk egész sorát indította már el.

A könnyűzenében használt alaphangszerek

kezdő és haladó szintű oktatása mellett jelentős figyelmet fordítunk a

kibontakoztatására, fejlesztésére

óráink segítségével és a közösségi élményt is nyújtó

egyaránt.

A legkisebbeknek pedig igazán jó hír, hogy a BAccordLOGic© Zeneoktatási Program zsenialitásának köszönhetően már 3 éves kortól várjuk a gyermekeket és a szüleiket egyaránt! 

Az iskolába folyamatosan lehet jelentkezni a http://oromazene.hu/jelentkezes című oldalon. Az aktuális eseményekről pedig a http://oromazene.hu/hirek oldalon értesülhetnek az éerdeklődők.

A számunkra otthont adó Szent György Média és Informatikai Szakközépiskola képzései  (hangmester, mozgó kép és animáció, stb...) és infrastruktúrája (termei, közösségi terei, hangstúdiója) értelemszerűen és természetes társíthatósággal közelíthetők a zenei képzések igényei felé.

Az iskola névadója és az ÖRÖM A ZENE koncepció működtetője a Hangszeresek Országos Szövetsége, amely egyben garanciát is jelent a magas minőségű szakmai és technológiai háttér biztosításában.

Minden jog fenntartva. 2014 - HANOSZ